kolmapäev, 1. juuli 2015

Esimene aasta läbi!

19. juunil oli meil viimane koolipäev, mis oli täis hindamisi. Hinnatud said kangastelgedel kudumine, vöökudumine, tuniisheegeldamine, sidusõpetus ja eriala kompositsioon, arvestuslikud ained olid materjaliõpetus ja õmblus tehnoloogia. Oma hinnetega olen super rahul! Tuniisheegeldamise sain B, teised hindelised ained sain A-d ning arvestuslikud ained sain arvestatud. Siin meie viimane koosviibimine 19. juuni õhtul, mil pidasime mu sünnipäeva ning tähistasime edukat esimese aasta läbimist:

Enne seda, kui meid suvepuhkusele lubati olid meil kaks üli toredat materjaliõpetuse loengut Tuuli Kivestu käe all, kus värvisime lõngu. Tema blogi: juulikemuulike.blogspot.com . Esimesel korral värvisime lõngu taimedega, kaselehtede ja pajuvõrsetega. Siin lõngad alles potis:

Kaselehed andsid super ilusa kollase lõnga! Kõik lõngad värvitult: 


Arvestusliku tööna pidime ka ise värvimist katsetama, seega seadsime oma sammud metsa poole ning otsustasime taimi korjama hakata. Üks vahva pilt sellest käigust: 


Me katsetasime sõnajalgadega, piimanõgeste, sibulakoorte ja naadiga värvimist. Tulemused sellised: 



Paar päeva enne hindamisi oli meil ka indigoga värvimise tund, mis oli samuti super vahva ja huvitav. Valgest lõngast sai erinevaid siniseid, kollane muutus roheliseks.



Aasta on olnud täis naeru ning meeldejäävaid hetki, palju uut ja põnevat, uusi sõpru ja tutvusi. Ootan põnevusega juba sügist ning uusi tegemisi!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar